maanantai 11. heinäkuuta 2022

Ruohonleikkaaja pensasaitojen leikkaaja, puiden kaadot, maanmuokkaaja puutarhajyrsimellä Tampere Kangasala Lempäälä Ylöjärvi Kangasala Nokia Pirkkala Akaa Sastamala tilauksesta käteisellä edetään kohteissa

 

Isotkin pensasaidat hoituvat, kuten ruohikot vuosikymmenten kokemuksella ja laadukkailla työkaluilla Stihl, Stiga ja käteisellä kohteessa katselmuksen jälkeen hinnan lukitus ja koneet alkavat laulamaan.

Tiedustelut tilaukset ensisijassa sähköpostilla osoitteineen toiveaikoineen yhteisin aikatauluin katsoen sopiva sateeton aika mahdollisimman varhain aamusta alkaen:

Talonmiespalvelu@gmail.com 
Ruohonleikkaaja pensasaitojen leikkaaja, puiden kaadot, maanmuokkaaja puutarhajyrsimellä Tampere Kangasala Lempäälä Ylöjärvi Kangasala Nokia Pirkkala Akaa Sastamala tilauksesta käteisellä edetään kohteissa


Video 10.7.2022 Ruohonleikkausta Tampereella yllä.


Tiedustelut ja tilaukset E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com Puhelin: 044-3380291 


Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiisi 


Hinnoittelu 55 euroa alkava tunti + siirtymäkorvaus ( bensa ei ole ilmaista, eikä aika) + työkonekorvaus (bensa- ja öljy) tapauskohtaisesti mikä sovitaan sähköpostilla / kohteessa.

Ruohikoiden, pensasaitojen, puiden leikkaukset, puunkaadot, maanmuokkaukset aloitetaan mahdollisimman aikaiseen aikaan aamusta, jotta viileämpää. Tässä on ollut nyt useampi hellekesä peräkkäin, eikä kovin innosta helteisimpään (Siesta muualla euroopassa) aikaan 11-14 välillä, kun voi tehdä järkevämpiin vilpoisempiin aikoihin? 

Sääkartasta katsotaan sateenon päivä jolloin toimitaan ok? Työturvallisuus + jälki parempi kun ei maa näljäännyt tai muuten vaurioidu tai kuten sateessa jälkikin huonompaa liki kaikilla leikkauksilla.

Maksuehto käteisellä aloitettaessa kotitalouksilla. Pitkäaikaisten asiakkaiden kohdalla ja taloyhtiöillä joiden kanssa sopimus asia erikseen sopien joko ennakkomaksuin tilille tai miten kulloinkin sovitaan. Se on moro. Käykää ajoissa pankkiautomaatilla tai pankkiautomaalilla nostamassa käteistä. Nähdään?

Puutarhavinkki puutarhanne elvyttämiseen ja kirvojen vastaiseen taistoon lehdistöissä: Nokkosmehua muhimaan astiaan ulkona ja sitten levitys tarvittaville osuuksille ja kasvustoihin:
-----------
Puutarhuri Tampereen puutarhavinkki:
Syksyn lehdet voi kerätä banaanilaatikoihin, hieman oksia sekaan ja sitten kohopenkki oheiseen tapaan. Kohopenkkeihin pensasmustikoita, pioneja, mitä eniten kaipaa pihaansa oman valinnan mukaan. Oheisella videolla esimerkki:


Omenapuiden leikkauksia maaliskuusta toukokuun alkuun ja uudestaan juhannuksesta sykyyn sateettomaan aikaan oheiseen tapaan. Katso alla oleva video:------

Talonmiespalvelu Puutarhapalvelu Tampere laadukkaisiin palveluihin kuuluu kiinteistöhuolto ja ylläpito. Palvelemme Tampereella ja lähialueilla. Palvelumme on aina täsmällistä ja asiakaslähtöistä. Toteutamme tilaamasi palvelut luotettavasti, sovitusta aikataulusta kiinni pitäen. Meiltä saat kiinteistöhuoltoa joustavasti, maanantaista sunnuntaihin. Viikonloppuisin ja virallisina pyhinä tapauskohtaisesti korotettu maksu, varsinkin jos tarve useammasta tekijästä.

Kiinteistöhuolto, piha- ja puutarhapalveluihimme kuuluu mm.:

Pihatalkoiden tai raivauspalvelujeni, pihatöideni, puutarhatöideni jälkeisten puutarhaleikkaustuotosten kuljetukset kaatopaikoille ( Koukkujärvi, Tarastejärvi)


Rännien putsaus keväisin, kesäisin, syksyisin viimeistään lokakuulla. Marraskuulla turhaa.
 
Ruohon leikkaus / ruohikoiden leikkaukset, pensaiden pensasaitojen leikkaukset
 
Lehtien puhaltaminen ja lehtien siirrot kompostoihin tai kaatopaikalle kuomullisella peräkärryllä
 
Lumityöt lumikolalla tuntityönä
 
Sepelitys tmv mitä kiinteistöillä on tarve katuosuuksille. 

Lisäksi palvelemme mielellämme alan yrityksiä yhteisöjä esimerkiksi sairas- ja kesälomasijaisuuksissa sekä muiden äkillisten ja väliaikaisten sijaisuuksien järjestämisessä y-tunnuksella, periaatteella rahat heti tilille. En odottele sitten joskus maksuja.

-----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti